Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ορκίσου, Άλεξ Κρος: Κυνηγημένος… Παγιδευμένος… Ο Άλεξ Κρος είναι το θήραμα


Καλοκαίρι χωρίς Τζέιμς Πάτερσον γίνεται; Δε γίνεται! Και αυτό τον Αύγουστο ένας από τους διασημότερους ήρωες της παγκόσμιας αστυνομικής λογοτεχνίας δίνει το δυναμικό παρόν με ένα μυθιστόρημα σκέτο δυναμίτη!

Ο Άλεξ Κρος, ο αγαπημένος ντετέκτιβ εκατομμυρίων αναγνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο, επιστρέφει με το συγκλονιστικό Ορκίσου, Άλεξ Κρος και υπόσχεται ασταμάτητη δράση κι ένα απροσδόκητο φινάλε που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό…

Κυνηγημένος, παγιδευμένος σαν θήραμα απ’ τον αντίπαλό του, που προετοιμάζεται να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα, ο Άλεξ Κρος βλέπει ολόκληρο τον κόσμο του να καταρρέει γύρω του. Αυτή την περιπέτεια δεν πρέπει να τη χάσει κανείς… 

 
Λίγα λόγια για την υπόθεση
 
Ο ντετέκτιβ Άλεξ Κρος είναι πάνω απ’ όλα οικογενειάρχης. Οι άνθρωποι που αγαπά βρίσκονται δίπλα του για να του δίνουν δύναμη να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες της ζωής. Υπάρχει ένας άνθρωπος που το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και είναι αποφασισμένος να χτυπήσει τον Άλεξ στο πιο ευαίσθητο σημείο του. Για να τον καταστρέψει. 

Ο Άλεξ Κρος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να προστατεύει τους άλλους. Τώρα, είναι ανήμπορος να προστατεύσει ακόμη και τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Ως ντετέκτιβ, έχει κάνει πολλούς εχθρούς, όμως ποτέ κανέναν σαν αυτόν.

Ό,τι αγαπάει του το αρπάζουν.
Σύντομα δεν θα του έχει απομείνει τίποτα.
Και κανένας.


Τη μετάφραση έχει κάνει ο Χρήστος Μπαρουξής.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο  Άγγελος Αναστασιάδης.



Σελίδες: 448     Τιμή:     € 7,50        ΙSBN:  978 960 507 102 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου