Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Προσωπική Υπόθεση: Ο Τζακ Ρίτσερ επιστρέφει με άγριες διαθέσεις... Μην το πάρετε προσωπικά…


Όποιος έχει διαβάσει μία περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ… Μια στιγμή... Κανείς δεν έχει διαβάσει μόνο ΜΙΑ περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ, γιατί όποιος ξεκινάει, απλώς, δεν σταματάει!

Αυτό το επιβεβαιώνουν, άλλωστε, οι εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο που θεωρούν τον Ρίτσερ «έναν από τους πιο αυθεντικούς, ελκυστικούς ήρωες της ποπ κουλτούρας του αιώνα μας» (The Washington Post).

Και αισίως φτάσαμε στη 19η περιπέτεια του μνημειώδους ήρωα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας. Το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο του Lee Child, Προσωπική Υπόθεση, για ορισμένους είναι «το καλύτερο έως τώρα» (Stephen King) και για κάποιους άλλους «η καλύτερη περιπέτεια του Ρίτσερ εδώ και καιρό» (The Independent).

Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε το βιβλίο στα χέρια σας και απολαύστε το. Το περιμένατε έναν ολόκληρο χρόνο και το αξίζετε! Και αν είστε από τους «τυχερούς» που δεν έχετε διαβάσει βιβλίο του Lee Child ακόμη, «ξεκινήστε τώρα. (Και τα 19 βιβλία) διαβάζονται μονορούφι μέσα σε τρεις εβδομάδες. Όμως μετά θα νιώσετε θλίψη. Γιατί θα πρέπει να περιμένετε έναν ολόκληρο χρόνο για το επόμενο…» (The Guardian

 
Λίγα λόγια για την υπόθεση

Εσύ μπορείς να αφήσεις τον στρατό, αλλά ο στρατός δεν αφήνει εσένα. Όχι πάντα. Όχι εντελώς.

Ο Τζακ Ρίτσερ, ο σκληροτράχηλος πρώην στρατονόμος του Αμερικανικού Στρατού, είναι τώρα περιπλανώμενος, χωρίς μόνιμη διεύθυνση κατοικίας. Αλλά ο στρατός εντοπίζει τα ίχνη του. Επειδή κάποιος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας, ρίχνοντας μία σφαίρα από μακριά.

Μονάχα ένας άνθρωπος θα μπορούσε να το έχει κάνει. Και  ο Ρίτσερ είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον βρει.

Ακολουθώντας τα ίχνη ενός δολοφόνου που τρέφει για εκείνον ένα χρόνιο μίσος, ο Ρίτσερ θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πρώτα στο Παρίσι, μετά στο Λονδίνο. Όμως, το ρίσκο δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερο…

Επειδή, αυτή τη φορά, η υπόθεση είναι καθαρά προσωπική.

 

Τη μετάφραση έχει κάνει η Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.


Σελίδες: 448     Τιμή: € 7,70    ΙSBN:  978 960 507 098 4 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου