Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Παρακολουθήστε ζωντανά τη βράβευση του Stephen King από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ



Με το Εθνικό Μετάλλιο Τεχνών θα τιμηθεί από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο αγαπημένος συγγραφέας Stephen King την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου. 

Το Εθνικό Μετάλλιο Τεχνών (National Medal of Arts) αποτελεί την υψηλότερη τιμή που κάνει η αμερικανική κυβέρνηση σε καλλιτέχνες και επιστήμονες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους με το έργο τους. Θεσπίστηκε το 1984 και ως σκοπό του έχει να τιμήσει άτομα και οργανώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο των τεχνών και της επιστήμης και τα οποία έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον κόσμο μέσα από τα επιτεύγματά τους. 

Οι υποψήφιοι για τα Εθνικά Μετάλλια Τεχνών προτείνονται από το ευρύ κοινό, στη συνέχεια μια ειδική επιτροπή εξετάζει τις υποψηφιότητες και καταθέτει στο Λευκό Οίκο την λίστα με τις προτάσεις της. Η τελική επιλογή γίνεται από το Λευκό Οίκο.

Όσοι θέλετε να δείτε «ζωντανά» την τελετή απονομής του Εθνικού Μεταλλίου Τεχνών στον «Βασιλιά» από τον Πρόεδρο Ομπάμα, μπορείτε να το δείτε μέσω live streaming εδώ. (Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10/9/15 στις 22:00 ώρα Ελλάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου