Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Bosch: Ο διάσημος ντετέκτιβ Χάρι Μπος γίνεται τηλεοπτική σειρά


Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τα συναρπαστικά βιβλία του Michael Connelly. Τώρα, οι περιπέτειές του γίνονται τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό των Amazon Studios! Ο λόγος για τον δημοφιλέστερο ήρωα του best-selling συγγραφέα, το ντετέκτιβ Χάρι Μπος.

Η σειρά «Bosch» είναι μία από τις τέσσερις σειρές που πήραν το πράσινο φως από την Amazon (η οποία μπαίνει πια δυναμικά στο χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής), μετά από μια ιδιαίτερη διαδικασία επιλογής, που διήρκησε ένα μήνα.

Ειδικότερα, η Amazon παρουσίασε online τους «πιλότους» 10 νέων σειρών και λαμβάνοντας υπόψη τις γνώμες και τις βαθμολογίες των τηλεθεατών αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή τεσσάρων εξ αυτών.

Το «Bosch» είναι αστυνομική σειρά βασισμένη στα δημοφιλή βιβλία του Michael Connelly με ήρωα τον Χάρι Μπος, ενώ ο «πιλότος» ακολουθούσε τον κεντρικό χαρακτήρα, που τον υποδύεται ο Titus Welliver (“Argo”, “The Good Wife”), ο οποίος καταδιώκει το δολοφόνο ενός 13χρονου αγοριού την ίδια στιγμή που κατηγορείται ο ίδιος για την εν ψυχρό δολοφονία ενός ύποπτου serial killer.

Το σενάριο της σειράς το γράφουν ο ίδιος ο Connelly μαζί με τον Eric Overmyer και εκτός από τον Welliver συμπρωταγωνιστούν οι Annie Wersching, Amy Price-Francis και Jamie Hector.


Δείτε το βίντεο με τους "πιλότους" της Amazon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου