Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Οι Γλυκοζαχαρούληδες ξεφαντώνουν αποκριάτικα στο River West!


Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αποκριάτικη γιορτή στο εμπορικό κέντρο River West, παρουσία πολλών και γνωστών καλλιτεχνών!

Ντυθείτε αποκριάτικα, πάρτε μαζί μόνο το χαμόγελο και την καλή διάθεση και το κέφι αφήστε το στους Γλυκοζαχαρούληδες! Θα σας το μεταδώσουν στη στιγμή! 

Οι Γλυκοζαχαρούληδες περιμένουν τους μικρούς, αλλά και μεγάλους, φίλους τους το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 12.30 το μεσημέρι, στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST (Λεωφόρος Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω), για να παίξουν, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί!

Η συγγραφέας Τζένη Παπαδημάτου και η θεατρική ομάδα της Universe θα παρουσιάσουν θεατροποιημένες σκηνές από το παραμύθι «ΓΛΥΚΟΖΑΧΑΡΟΥΛΗΔΕΣ - το πνεύμα των γενεθλίων» σε μουσική Διονύση Σχοινά και χορογραφίες Μαρίας Ιωαννίδου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν για να γνωριστούν με τα παιδιά oι συντελεστές του CD του θεατρικού μιούζικαλ, το οποίο εμπεριέχεται στο βιβλίο: Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Μάρκος Σεφερλής, Τάσος Χαλκιάς, Θάλεια Προκοπίου, Αρετή Ζαχαριάδου, Ναυσικά Πύρρου, Νίκος Αξιώτης, κ.α., καθώς επίσης και η εικονογράφος του βιβλίου Εβίτα Μεταξάτου!

Περισσότερες πληροφορίες για τους Γλυκοζαχαρούληδες ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου