Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Διπλή γιορτή BELL: Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο Θεός του Πολέμου" & 1 χρόνος BELL Books!


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, στις 17:30, στο βιβλιοπωλείο BELL Books (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.:  211-4080820), στην παρουσίαση του μυθιστορήματος Ο Θεός του Πολέμου του Ξενοφώντα Φύτρου, μιας νέας φωνής στο χώρο του αστυνομικού και του ψυχολογικού θρίλερ που θα σας ξαφνιάσει…
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Φίλιππος Φιλίππου και Δημήτρης Σίμος.
                                    

 Και μετά την παρουσίαση… δε θα φύγει κανείς!


Γιατί, όλοι μαζί, θα γιορτάσουμε τον 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του βιβλιοπωλείου BELL Books! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να πιούμε ένα ποτήρι κρασί και να μιλήσουμε για βιβλία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δέκα δωροεπιταγές αξίας 10€ (για την αγορά οποιουδήποτε βιβλίου επιθυμείτε να αποκτήσετε, από το Σάββατο  17 Μαρτίου και για έναν ολόκληρο μήνα), ενώ όλοι οι φίλοι που θα παρευρεθούν στη διπλή γιορτή μας θα επιβραβευθούν για τις αγορές τους με δωροεπιταγές αξίας 3€.




Ο Ξενοφών Φύτρος γεννήθηκε στη Σαντορίνη τον Νοέμβριο του 1979. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στην Αθήνα και εργάστηκε στη συνδρομητική τηλεόραση και σε αθλητικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, πριν επιστρέψει στη Σαντορίνη και ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τουρισμό. Έχει γράψει δύο αστυνομικά διηγήματα που βραβεύτηκαν σε διαγωνισμούς δημιουργικής γραφής και εκδόθηκαν σε συλλογικούς τόμους (Στο μυαλό των πιο διάσημων ντετέκτιβ & Noir road stories 2). Ο Θεός του Πολέμου είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.


Οι Εκδόσεις BELL, από το 1979, έχουν εκδώσει συνολικά περισσότερους από 350 συγγραφείς και πάνω από 1000 τίτλους, γνωρίζοντας στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό μεγάλους συγγραφείς με παγκόσμια ακτινοβολία (John Le Carré, Ken Follett, John Connolly, Clive Barker,  Michael Crichton, James Patterson, John Fowles,  Giuseppe Tomasi di Lampedusa, David Lodge,  Harper Lee. κ.ά.) και πολλά από τα πιο επιτυχημένα βιβλία της εποχής μας (Η Γυναίκα του Γάλλου Υπολοχαγού, ο Γατόπαρδος, Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια, Η Σιωπή των Αμνών, Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας, Ο Κατάσκοπος που Γύρισε από το Κρύο, Οι Ένορκοι, Ε.Τ. Ο Εξωγήινος, Μίζερι, Ο Πρίγκιπας της Παλίρροιας, Τζουράσικ Παρκ, Σκοτεινό Ποτάμι, κ.ά.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου