Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Παρουσιάστηκε το Φωτογραφικό Λεύκωμα #my_greece [video]


Ήταν πολλοί οι φίλοι της φωτογραφίας και του Instagram που ήρθαν την Τετάρτη 18/10 στον πανέμορφο χώρο του Πολυχώρου Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος #my_greece!

Ήταν, πραγματικά, μια υπέροχη βραδιά στην οποία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις απόψεις σημαντικών ομιλητών, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια όμορφη και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το θέμα «Η φωτογραφία στην εποχή των Social Media».


Στην εκδήλωση μίλησαν ο εκδότης του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος Τάκης Τζίμας, η συντάκτρια του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος Κωνσταντίνα Γκιτάκου, ο αρχισυντάκτης του photologio.gr Θοδωρής Στίγκας, οι ιδρυτές της ομάδας Greek Instagramers Events Γιώργος Βέργαδος και Έλλη Αγιαννίδη, ενώ εκ μέρους των Εκδόσεων BELL μίλησε ο Χάρης Νικολακάκης. Την εκδήλωση χαιρέτησε και η εκπρόσωπος της «Κιβωτού του Κόσμου» Παναγιώτα Καζαμία, καθώς –υπενθυμίζουμε– πως οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν με τις φωτογραφίες τους στο #my_greece προσφέρουν όλο το ποσό που τους αναλογεί από την πώληση του λευκώματος για την οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου».


Για όσους δεν το γνωρίζουν, το φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece είναι αδελφάκι της ομώνυμης έκθεσης που θα φιλοξενείται μέχρι τις 29 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ.


Παρακολουθήστε το βίντεο από την παρουσίαση του λευκώματος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου