Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Κράτα με Σφιχτά: Το 2ο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας «Επικίνδυνοι Εραστές»


Τον περασμένο Μάιο σας συστήσαμε τον Τζέις. Και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό! Το Έλα πιο Κοντά της Τζίνα Σογουόλτερ έγινε το bestseller της άνοιξης –και όχι άδικα. Το πρώτο μέρος της τριλογίας «Επικίνδυνοι Εραστές» σας κατέκτησε με τη σύγχρονη, ρομαντική, ανατρεπτική γραφή του και τώρα ήρθε η ώρα να σας γνωρίσουμε τον… Μπεκ.

Στο πολυαναμενόμενο Κράτα με Σφιχτά τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να ανατραπούν σε μια στιγμή. Η συγγραφέας των bestseller των New York Times επιστρέφει στο Στρόμπερι Βάλεϊ της Οκλαχόμα και σας καλεί να περάσετε εκεί ένα συναρπαστικά σέξι καλοκαίρι και, φυσικά, να προετοιμαστείτε για το τρίτο και τελευταίο κακό παιδί των «Επικίνδυνων Εραστών» που θα έρθει το φθινόπωρο…  


Λίγα λόγια για την υπόθεση

 
Βιβλίο 2: Η ιστορία του Μπεκ

Για τον Μπεκ Όκλι μόνο ένας νόμος υπάρχει: Μια κι έξω. Πολλή δουλειά, χρόνο με τους μοναδικούς ανθρώπους που εμπιστεύεται, τους δυο αδερφικούς φίλους του, και άφθονη ηδονή. Αυτό είναι το πρόγραμμα του εκατομμυριούχου πλεϊμπόι, ο οποίος ξέρει καλά τι σημαίνει απώλεια και θα κάνει το παν για να μην την ξαναβιώσει. Εξάλλου, μετακόμισε στην κωμόπολη Στρόμπερι Βάλεϊ της Οκλαχόμα χωρίς να περιμένει καμιά έκπληξη. Ποτέ δε θα μπορούσε να προβλέψει ότι μια ευαίσθητη καλλονή του Νότου θα κατάφερνε με τον τρόπο της να διαπεράσει την πανοπλία του.

Η Χάρλοου Γκλας είναι αποφασισμένη να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Κάποτε ήταν το φόβητρο του σχολείου. Έπειτα έχασε όλα όσα αγαπούσε και στη συνέχεια πλήρωσε το τίμημα για το κακό παρελθόν της. Τώρα θέλει δέσμευση –το μόνο πράγμα που ο Μπεκ αρνείται να της προσφέρει. Καθώς η χημεία ανάμεσά τους παίρνει φωτιά, εκείνος θα πρέπει ή να ραγίσει την καρδιά της ή να της παραδώσει τη δική του.


Σελίδες: 392     Τιμή:     € 9,90        ΙSBN:  978 960 620 716 7       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου