Τρίτη 2 Μαΐου 2017

SILK: Η νέα εποχή ξεκινά με το "Έλα πιο κοντά" της Gena Showalter


Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουμε κι εμείς. Η σειρά βιβλίων Silk πρωτοεκδόθηκε το 2006 και αξιοποιώντας την εμπειρία της Χαρλένικ Ελλάς (Εκδόσεις BELL και Άρλεκιν) προσέφερε στο γυναικείο αναγνωστικό κοινό υψηλής ποιότητας αισθηματικά μυθιστορήματα (σύγχρονα αλλά και ιστορικά) στις χαμηλές τιμές που προσφέρει μια σειρά βιβλίων pocket στα περίπτερα.

Αναζητώντας τη χρυσή τομή μεταξύ της διατήρησης των προσιτών τιμών και της κατάκτησης της θέσης που τους αξίζει εκτός από τα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία, τα Silk ανανεώνονται και σας καλούν να τα ανακαλύψετε:

Τα Silk μεγαλώνουν στο μέγεθος, βελτιώνουν την ποιότητα κατασκευής τους (χαρτί, εξώφυλλο, βιβλιοδεσία), εμπλουτίζουν τη λίστα τους με νέες συγγραφείς, και όλα αυτά διατηρώντας την τιμή τους σε χαμηλά επίπεδα –μόλις 9,90€! 

Το νέο ξεκίνημα γίνεται με το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας της συγγραφέως των bestseller των New York Times Τζίνα Σογουόλτερ «Επικίνδυνοι Εραστές». Το συναρπαστικό Έλα πιο Κοντά της Σογουόλτερ είναι ένα σύγχρονο και ανατρεπτικό αισθηματικό μυθιστόρημα που έρχεται για να σας αλλάξει τη γνώμη που είχατε μέχρι τώρα για τα… κακά παιδιά.

Αναζητείστε το στις 4 Μαΐου στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία. 



EΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ της Gena Showalter



Βιβλίο 1: Η ιστορία του Τζέις

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Τζέις Χόλιστερ έχει μόνο ένα σκοπό: να μείνει μακριά από μπλεξίματα. Το Στρόμπερι Βάλεϊ της Οκλαχόμα φαντάζει το ιδανικό μέρος γι’ αυτόν και τους δυο αδερφικούς φίλους του. Θα εγκατασταθούν εκεί για να ζήσουν μια όμορφη, απροβλημάτιστη ζωή. Όμως ο συγκεκριμένος εργένης είναι κάθε άλλο παρά υπόδειγμα ήσυχου πολίτη –ειδικά όταν βρεθεί στο δρόμο του μια συγκεκριμένη καλλονή του Νότου…

Η υπευθυνότητα ήταν πάντοτε το κύριο χαρακτηριστικό της Μπρουκ Λιν Ντίλον. Όχι πως της είχε βγει σε καλό. Γιατί τώρα είναι απένταρη, μόνη και δεν ξέρει τι σημαίνει διασκέδαση. Ώσπου εμφανίζεται ο Τζέις. Ένας άντρας επικίνδυνος, υπερπροστατευτικός, σέξι και… αμαρτωλά ωραίος. Το πάθος που σιγοκαίει ανάμεσά τους είναι αδιαμφισβήτητο. Μα θα σταθεί ικανό να κάμψει τις αντιστάσεις της; Σε τελική ανάλυση, ένα ωραίο μπλέξιμο ίσως να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται και οι δύο.


Σελίδες: 432     Τιμή:     € 9,90        ΙSBN:  978 960 620 706 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου