Τρίτη 25 Απριλίου 2017

BELL books: Αυτά δεν ήταν εγκαίνια, ήταν γιορτή! [Φωτογραφίες]


Εκείνη τη Δευτέρα (τη Μ. Δευτέρα 10/4 για την ακρίβεια) η οδός Εμμανουήλ Μπενάκη στην καρδιά της Αθήνας πλημμύρισε από κόσμο! Από κόσμο που αγαπάει τα βιβλία και ήρθαν να δουν τον καινούριο μας βιβλιοπωλείο BELL books που συγκεντρώνει σε δύο επίπεδα όλα τα βιβλία των Εκδόσεων BELL, Silk και Άρλεκιν!


Φίλοι και αναγνώστες «εξερεύνησαν» το νέο βιβλιοπωλείο και ήπιαν ένα ποτήρι κρασί για το καλό. Μιλήσαμε για βιβλία, για προσφορές, για τη νέα member card του BELL books που θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με δωροεπιταγές και για τη φιλοδοξία μας να γίνει το BELL books ένα σημείο συνάντησης των απανταχού βιβλιόφιλων, αλλά και μέρος όπου, εκτός από τα νέα βιβλία,  θα μπορεί κανείς να βρει και παλαιότερα, μεταχειρισμένα, εξαντλημένα βιβλία των εκδόσεων (αυτό θα γίνει πολύ σύντομα!).



Οι συγγραφείς Ίρις Καλβά και Ειρήνη Βαρδάκη ήταν κι αυτές εκεί και συνομίλησαν με τον κόσμο, ενώ για τους μικρούς αναγνώστες οι συγγραφείς Τζένη Παπαδημάτου και Βάσω Παπαδοπούλου υπέγραψαν αντίτυπα των παιδικών βιβλίων τους «Γλυκοζαχαρούληδες» και «Η Κανέλα και ο Ιππότης του Γαϊδουράγκαθου στη Χώρα των Μπαχαρικών».


Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η κλήρωση δέκα συλλεκτικών βιβλίων, καθώς και δωροεπιταγών για αγορές στο βιβλιοπωλείο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου