Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Super Χριστουγεννιάτικη προσφορά ΜΟΝΟ για 1 εβδομάδα: 4 βιβλία + 1 ΔΩΡΟ, μόνο 27,90€


Τα Χριστούγεννα έρχονται και όλοι αναζητούν να κάνουν τα καλύτερα δώρα στους αγαπημένους τους, αλλά –γιατί όχι;– και στους εαυτούς τους!

Για εσάς, τους πιστούς αναγνώστες των BELL, έχουμε ετοιμάσει μία super προσφορά που θα διαρκέσει για μία μόνο εβδομάδα (από τις 15 μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου):

 
4 bestsellers  
+ 1 βιβλίο ΔΩΡΟ 
+ ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής 
= 27,90€ 
 (πληρωμή μόνο με αντικαταβολή στο κούριερ)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα 4 ΠΑΚΕΤΑ προσφορών (ή και τα τέσσερα) και να τηλεφωνήσετε στο 210 36 09 438 
[Ώρες Παραγγελιών Δευτέρα-Παρασκευή 9π.μ. – 4μ.μ.]:  

 
ΠΑΚΕΤΟ 1 – Κοινωνικό Μυθιστόρημα
 

Τέσσερα υπέροχα κοινωνικά μυθιστορήματα, γεμάτα ρομαντισμό, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ, από τέσσερις πολυβραβευμένες συγγραφείς με δεκάδες bestsellers στο ενεργητικό τους + ΔΩΡΟ ένα υπέροχο παιδικό βιβλίο.

«Όλα όσα ήθελα» της Κρίσταν Χίγκινς
Τι συμβαίνει όταν πατάς τα 30 και ανακαλύπτεις τελικά πως η ζωή σου είναι πολύ διαφορετική από αυτή που θα επιθυμούσες;

«Σαν ένα όνειρο» της Κάρολ Μάθιους
Πρόκειται για ένα βιβλίο πλημμυρισμένο από ζεστασιά και θετική ενέργεια. Ένα μυθιστόρημα που θέτει, ωστόσο το ερώτημα: Μπορεί κανείς στη ζωή του να τα έχει όλα; Και την επαγγελματική επιτυχία και την οικονομική άνεση και την προσωπική ευτυχία;

«Μια Βδομάδα του Χειμώνα» της Μέιβ Μπίντσι
Ένα βιβλίο διαποτισμένο από τη ζεστασιά, τη βαθιά ανθρωπιά και το γλυκόπικρο χιούμορ που έκαναν την Μπίντσι αγαπητή σε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

«Μια Τέλεια Κληρονομιά» της Πένι Βιντσέντζι
Το Μια Τέλεια Κληρονομιά σας ταξιδεύει στον απατηλά λαμπερό κόσμο της ομορφιάς μέσα από μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, πάθους, εγωισμού και ασυγκράτητης φιλοδοξίας που θα σας συναρπάσει.


ΔΩΡΟ το πρωτότυπο, συναρπαστικό παραμύθι ΓΛΥΚΟΖΑΧΑΡΟΥΛΗΔΕΣ της Τζένης Παπαδημάτου!

Οι Γλυκοζαχαρούληδες είναι μια αισιόδοξη ιστορία που θα δώσει χαρά σε κάθε παιδί, γεμάτη υπέροχες εικόνες και πολύτιμα μηνύματα για την αξία που έχουν στη ζωή μας η φιλία, το ομαδικό πνεύμα, η πίστη στον εαυτό μας, η θετική σκέψη, η επιμονή και η συνέπεια.

Τα παραπάνω 5 βιβλία από την αρχική τιμή 50,30€ σας τα προσφέρουμε ΜΟΝΟ 27,90€ και ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής!


 
ΠΑΚΕΤΟ 2 – Θρίλερ 


Τέσσερα βιβλία που θα σας κρατήσουν ξύπνιους τα βράδια από την αγωνία και ΔΩΡΟ το κλασικό θρίλερ του Τόμας Χάρις «Η Σιωπή των Αμνών».

«Ιστορίες του Λυκόφωτος» του Στίβεν Κινγκ
Ο διασημότερος συγγραφέας στον κόσμο παρουσιάζει τις «Ιστορίες του Λυκόφωτος». Δεκατρείς ιστορίες γεμάτες μυστήριο, τρόμο και φαντασία.

«Κερασφόρος» του Τζο Χιλ
Φαντάζεστε να αποκτούσατε τη φοβερή δύναμη να διαβάζετε τις ψυχές των άλλων; Και ποιο θα μπορούσε να είναι το τίμημα για μια τέτοια δύναμη;

«Τα Λαμπερά Κορίτσια» της Λόρεν Μπιούκς
Στο βιβλίο αυτό, το θρίλερ συναντιέται με την επιστημονική φαντασία και την ιστορική μυθιστοριογραφία καθώς ένας δολοφόνος καταδιώκει τα θύματά του ταξιδεύοντας… στον χρόνο!

 «Νύχτες Τρόμου» του Ντιν Κουντζ
Γιατί κάθε πρωί ο Φρανκ ξυπνά σε μια κατάσταση όλο και πιο παράξενη. Τη μία σ’ ένα έρημο σοκάκι με το αίσθημα ότι γλίτωσε από θανάσιμο κίνδυνο. Την άλλη σε ένα μοτέλ με τα χέρια του βαμμένα στο αίμα… Πού πηγαίνει τις ώρες του ύπνου του; Τι κάνει;


ΔΩΡΟ το βιβλίο-ορόσημο στο χώρο του θρίλερ, Η Σιωπή των Αμνών.

Η «Σιωπή των Αμνών» του Τόμας Χάρις θεωρείται πια ένα από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών, ενώ η κινηματογραφική του μεταφορά, με πρωταγωνιστές την Τζόντι Φόστερ και τον Άντονι Χόπκινς, απέσπασε πέντε βραβεία Όσκαρ.

Τα παραπάνω 5 βιβλία από την αρχική τιμή 44,50€ σας τα προσφέρουμε ΜΟΝΟ 27,90€ και ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής!


ΠΑΚΕΤΟ 3 – Αστυνομικό

 

Τέσσερα αστυνομικά μυθιστορήματα γεμάτα αγωνία και ασταμάτητη δράση! ΔΩΡΟ το bestseller ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ της Λόρα Χίλενμπραντ.


«Ο κύριος Μερσέντες» του Στίβεν Κινγκ
Ο διασημότερος συγγραφέας στον κόσμο, παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χότζες.

«Κλοιός Θανάτου» και «Τελική Αναμέτρηση» του Λη Τσάιλντ
Μπείτε κι εσείς στον κόσμο του Τζακ Ρίτσερ συλλέγοντας τις πρώτες περιπέτειες της Νο1 best selling σειράς αστυνομικών μυθιστορημάτων στον κόσμο! Ο Τζακ Ρίτσερ είναι μια εμβληματική μορφή της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας που στον κινηματογράφο έχει υποδυθεί δύο φορές ο Τομ Κρουζ.
Το «Κλοιός Θανάτου» και το «Τελική Αναμέτρηση» είναι τα πρώτα δύο βιβλία της σειράς!

«Κλεμμένες Ψυχές» του Ρίτσαρντ Μοντανάρι
Οι ντετέκτιβ Κέβιν Μπερν και Τζέσικα Μπαλζάνο βρίσκουν ένα δίχρονο κορίτσι να περιφέρεται μόνο του στους δρόμους της Φιλαδέλφειας. Το παιδί δεν μιλάει, αλλά μπορεί να κρατάει το κλειδί για την εξιχνίαση μιας σειράς δολοφονιών που συμβαίνουν γύρω από την περιοχή ενός παλιού, εγκαταλελειμμένου ψυχιατρείου.

ΔΩΡΟ το #1 Best Seller των New York Times που μεταφέρθηκε πρόσφατα στη μεγάλη οθόνη από την Angelina Jolie, τo συγκλονιστικό «Αλύγιστος» της Λόρα Χίλενμπραντ.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Λούι Ζαμπερίνι, ο οποίος από παιδί του δρόμου έφτασε να γίνει σπουδαίος αθλητής και να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς του Βερολίνου, το 1936, ενώ στη συνέχεια τον περίμενε μια οδύσσεια χωρίς προηγούμενο… Ναυαγός στον Ειρηνικό Ωκεανό, πάλεψε με τα κύματα, κινδύνεψε από τους καρχαρίες, τη δίψα, την πείνα και το σφυροκόπημα ενός εχθρικού βομβαρδιστικού, και τελικά βρέθηκε αιχμάλωτος των Ιαπώνων.

Τα παραπάνω 5 βιβλία από την αρχική τιμή 48,00€ σας τα προσφέρουμε ΜΟΝΟ 27,90€ και ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής!


ΠΑΚΕΤΟ 4 – Περιπέτεια

 

Τέσσερις περιπέτειες που διαβάζονται με κομμένη την ανάσα και ΔΩΡΟ το θρίλερ Ένα Μαύρο Κοράκι της Ντάιαν Σέτερφιλντ. 

«Κυνηγοί Διαμαντιών» του Γουίλμπουρ Σμιθ
Πρωταγωνιστές στο «Κυνηγοί Διαμαντιών» είναι δύο αδέρφια, που ωστόσο το μόνο που τους ενώνει είναι το μίσος και η ζήλια. Μαγεμένοι από τη λάμψη των πολύτιμων πετραδιών και τυφλωμένοι από το πάθος, οι δυο αντίπαλοι θα παρασυρθούν σε μια ανελέητη καταδίωξη από το Κέιπ Τάουν μέχρι το Λονδίνο κι από τη φλεγόμενη άμμο της αφρικανικής ερήμου ως τα παγωμένα νερά του νότιου Ατλαντικού...


«Ο Θεός της Ερήμου» του Γουίλμπουρ Σμιθ
Πρόκειται για μια καθηλωτική, γεμάτη δράση, περιπέτεια και μυστήριο ιστορία που ξεκινά από την αρχαία Αίγυπτο και φτάνει μέχρι τη μινωική Κρήτη.

«Λευκός Τρόμος» του Κεν Φόλετ
Ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα, που διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο και αποκλεισμένο από το χιόνι σπίτι στο βουνό. Μέσα σ’ αυτό το σπίτι θα ξετυλιχτεί μια συγκλονιστική ιστορία μίσους, εκδίκησης και σκοτεινών μυστικών.

«Λίστα Εκτελέσεων» του Φρέντερικ Φόρσαϊθ
Μια συγκλονιστική περιπέτεια που καταπιάνεται με το ζήτημα της διεθνούς τρομοκρατίας και μας προσφέρει «μια ιστορία τόσο επίκαιρη όσο και τα αυριανά πρωτοσέλιδα».

ΔΩΡΟ το υπέροχα ατμοσφαιρικό θρίλερ «Ένα Μαύρο Κοράκι» της Ντάιαν Σέτερφιλντ.

Το «Ένα Μαύρο Κοράκι» είναι μια ιστορία φαντασμάτων διαφορετική απ’ ό,τι άλλο έχετε διαβάσει μέχρι σήμερα. Ένα βιβλίο σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, γοητευτικό και αλλόκοτο, που θα στοιχειώσει τις σκέψεις σας για καιρό… Ένα έργο που ενσωματώνει τις καλύτερες παραδόσεις του ντικενσιανού και του γκόθικ μυθιστορήματος από μια συγγραφέα που κατέκτησε τις λίστες των μπεστ σέλερ σε 38 χώρες.  

Τα παραπάνω 5 βιβλία από την αρχική τιμή 42,80€ σας τα προσφέρουμε ΜΟΝΟ 27,90€ και ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής!


 
Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μόνο για 7 μέρες (15 Δεκεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου 2016) και μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 – 36 09 438 
(Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα).
 

Καλά Χριστούγεννα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου