Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Stephen King και Joe Hill κερδίζουν στα Goodreads Choice Awards 2016!


Τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς, όπως τα ψήφισε το παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό στα Goodreads Choice Awards 2016, ανακοινώθηκαν σήμερα και έχουμε τους νικητές!

Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο βιβλία που πρόκειται να εκδοθούν τους αμέσως επόμενους μήνες από τις εκδόσεις μας.

Πρόκειται για το End of Watch του μοναδικού Stephen King (το τελευταίο μέρος της τριλογίας του Μπιλ Χότζες μετά τα Ο κύριος Μερσέντες και Ό,τι βρεις, δικό σου), που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία Βιβλίου Μυστηρίου & Θρίλερ  και το The Fireman του Joe Hill (έρχεται το Φεβρουάριο στην Ελλάδα) που ανακηρύχθηκε το καλύτερο Βιβλίο Τρόμου της χρονιάς.

Να σημειωθεί πως τα Goodreads Choice Awards είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2009 από τη γνωστή ιστοσελίδα για τα βιβλία Goodreads και όπου οι αναγνώστες από κάθε γωνιά του πλανήτη έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους βιβλία. Φέτος, μάλιστα, οι ψήφοι που καταγράφηκαν και στις τρεις φάσεις των βραβείων ξεπέρασαν τις 3,5 εκατομμύρια! 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην τελική φάση της παγκόσμιας ψηφοφορίας είχαν περάσει δύο ακόμη βιβλία των Εκδόσεων BELL: το Πίσω από Κλειστές Πόρτες της B. A. Paris (υποψήφιο σε δύο κατηγορίες –Βιβλίο Μυστηρίου & Θρίλερ και Βιβλίο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα), το οποίο ήδη βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία και το A Time of Torment του John Connolly (υποψήφιο στην κατηγορία Βιβλίο Τρόμου), το οποίο θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία στις 13 Ιανουαρίου 2017.

Για να δείτε όλη τη λίστα με τους νικητές, καθώς και τις ψήφους που συγκέντρωσαν όλα τα βιβλία που είχαν περάσει στην τελική φάση της ψηφοφορίας δείτε ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου