Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Με άρωμα… Παρισιού η παρουσίαση του «ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ όπου κι αν βρίσκεσαι»! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]



Tην Τετάρτη 20 Απριλίου, οι Εκδόσεις BELL παρουσίασαν το νέο τους βιβλίο ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ όπου κι αν βρίσκεσαι των Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret και  Sophie Mas,  στο χώρο του Fashion Workshop.

Για το βιβλίο που περιγράφει με τόλμη και χιούμορ τα μυστικά μιας σύγχρονης Παριζιάνας μίλησαν τρεις δημοφιλείς επαγγελματίες που γνωρίζουν τις Παριζιάνες όσο και οι ίδιες τον εαυτό τους: η Βίκυ Καγιά (top model), η Ντάντα Ιωαννίδου (ενδυματολόγος) και η Ελένη Παπαϊωάννου (δημοσιογράφος). 

Η συζήτηση που παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον το γυναικείο κοινό και οι δημοσιογράφοι περιελάμβανε τα πάντα που αφορούν τη γυναίκα που διαθέτει παριζιάνικο στυλ: συμπεριφορά, μόδα,  σχέσεις, μητρότητα, φιλία, επαγγελματική ζωή, αλλά και τις κακές τους συνήθειες. 

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε όμως όταν σε ζωντανή σύνδεση με το Παρίσι, δύο από τις συγγραφείς του βιβλίου η Audrey Diwan και η Sophie Mas απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων: Ναυσικά Λαλιώτη (Antenna-Joy), Μαρίνα Τσικλητήρα (Real news, Woman’s look), Xριστίνα Μπίθα (Marie Claire, Cosmopolitan) και Ελένη Στασινοπούλου (Miss bloom).

Οι δύο Γαλλίδες γεμάτες κέφι και πάθος μίλησαν για τo επιμελώς ατημέλητο look των Γαλλίδων, για τους άντρες, για τα ελαττώματά τους και για τα μυστικά της γοητείας της Παριζιάνας γυναίκας.
 
 
Ακολουθούν φωτογραφίες από το event.
 
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου