Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ποια βιβλία θα δείτε μέχρι το τέλος του 2016… BELL UNCOVERED!


Είναι πολλοί οι φίλοι αναγνώστες που μας ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψουμε το εκδοτικό πρόγραμμα της χρονιάς. Ε, λοιπόν, μαντέψτε. Έφτασε η ώρα!

Συγκεκριμένες ημερομηνίες δε θα σας δώσουμε –για να υπάρξει και λίγο σασπένς– και κάποιες μικρό-αλλαγές της τελευταίας στιγμής μπορεί να μην αποφευχθούν, αλλά το πρόγραμμά μας από το Μάρτιο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2016 θα έχει κάπως έτσι:

Η άνοιξη ξεκινάει με επανέκδοση του πολυαγαπημένου Dean Koontz και Το Κρησφύγετο, συνεχίζει με John Katzenbach και Ο Νεκρός Φοιτητής και τελειώνει δυναμικά με τη νέα περιπέτεια του (πάρτε βαθιά ανάσα – Πολύ σκληρού για να πεθάνει Τζακ Ρίτσερ) Personal (Lee Child strikes back) και επανέκδοση του Κάθε Νεκρό Πράγμα του John Connolly (Ναι, η πρώτη περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ σε νέα έκδοση)!

Καλοκαιριάζει και στην παραλία χρειαζόμαστε επειγόντως καλά (πολύ καλά) βιβλία. Πάρτε έναν Stephen King να έχετε (Ναι, Finders Keepers is here), πάρτε και μια επανέκδοση Jeffrey Archer, από τα καλά, από τα πολύ παλιά –άλλα δε λέμε ποιο, που να μας χτυπάτε κάτω. Και άντε τα διαβάσατε αυτά. Τώρα; Τώρα, Wilbur Smith και Golden Lion και Richard Monanari και The Doll Maker. Κουραστήκατε; Και ποιος θα διαβάσει τη νέα περιπέτεια του Άλεξ Κρος, Cross My Heart (James Patterson είναι αυτός) και The Burning Room του Michael Connolly;

Ας μαζευόμαστε από τις παραλίες (εγκαύματα πάθατε) και να γυρίζουμε σιγά-σιγά στα σπίτια μας γιατί φθινοπώριασε και μας περιμένουν η Tami Hoag με το Down the Darkest Road (δεν ακούγεται και πολύ ευοίωνο) και ο John Connolly με το A Time of Torment (Πού πάει και μπλέκεται αυτός ο Τσάρλι Πάρκερ θα μου πείτε;). Και Cometh The Hour για Jeffrey Archer  και το 6ο βιβλίο του Χρονικού των Κλίφτον. Τώρα κάντε μια στάση και κρατήστε αυτόν τον τίτλο στη μνήμη σας: Behind Closed Doors. Το Νο1 αυτή τη στιγμή βιβλίο στο Amazon της Μεγάλης Βρετανίας έρχεται στην Ελλάδα και τα BELL σας γνωρίζουν την πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα B.A. Paris.

Για το τέλος της χρονιάς σας έχουμε κρατήσει Ashley Bell του Dean Koontz, The Crossing του Michael Connelly, The Rogue Lawyer του John Grisham και The Fireman του Joe Hill!

Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα συμβούν στο πρόγραμμα των βιβλίων τσέπης BELL. Για τις βιβλιοπωλειακές (έτσι μας αρέσει να τις λέμε) εκδόσεις μας τα νέα είναι εξίσου πολλά και συναρπαστικά: Μετά τα Βάλε Ένα Φύλακα της Harper Lee και το Τι Άφησε Πίσω της του T.R. Richmond έρχονται επανεκδόσεις Stephen King (Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο ανυπομονείτε), Ken Follett και John Le Carre, αλλά και νέα βιβλία γεμάτα χιούμορ, στυλ και φαντασία (Η επιτυχία του 100 Πράγματα που Μπορείς να Κάνεις Αντί να Παίζεις με το Κινητό σου μας έδωσε κουράγιο και συνεχίζουμε με τα Πώς να Είσαι Παριζιάνα Όπου κι αν Βρίσκεσαι και Μερικές Ιδέες Πριν Γίνεις Μαμά), καθώς και με βιβλία πρωτοεμφανιζόμενων ελλήνων συγγραφέων (Ναι, κάνουμε την αρχή με ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα, για το οποίο θα μάθετε περισσότερα σύντομα)! 

Δε θέλουμε να σας κουράσουμε άλλο, όμως, και –εξάλλου– θα πρέπει να κρατήσουμε και μερικές εκπλήξεις για σας.
Έτσι δεν είναι; ;-) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου