Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω: Ο Τζακ Ρίτσερ επιστρέφει! Και κάποιος θα το μετανιώσει πικρά…


Γνωρίζετε τον Τζακ Ρίτσερ; Αν ναι, τότε είστε ένας από τους εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες που δεν χάνουν βιβλίο με τις συναρπαστικές περιπέτειες του εκπληκτικού αυτού ήρωα, ο οποίος έχει γράψει –και συνεχίζει να γράφει – ιστορία στην αστυνομική λογοτεχνία! Αν δεν τον γνωρίζετε, τώρα ήρθε η ώρα να τον μάθετε. Τα βιβλία του Λη Τσάιλντ με ήρωα τον Ρίτσερ ξεπερνούν σε πωλήσεις τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα, έχουν εκδοθεί σε 96 χώρες και 41 γλώσσες,  ενώ κάθε νέο μυθιστόρημά του αποτελεί πραγματικό εκδοτικό γεγονός.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Νύχτες τρόμου: Αγωνία που σε κάνει να θέλεις να ουρλιάξεις!


Οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν σε νέα έκδοση ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα της σύγχρονης λογοτεχνίας του φανταστικού και του τρόμου. Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά την πρώτη έκδοση, οι Νύχτες Τρόμου του Ντιν Κουντζ επιστρέφουν για να στοιχειώσουν τις δικές σας νύχτες –αλλά και τις μέρες σας.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Το δεύτερο μυθιστόρημα της Harper Lee θα εκδοθεί τον Ιούλιο!


Το πρώτο –και μοναδικό έως σήμερα– μυθιστόρημα της Harper Lee είναι το βραβευμένο με Πούλιτζερ Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια. Πρόκειται για ένα από τα αξιολογότερα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας, μεταφρασμένο σε πάνω από 40 γλώσσες, που έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα σ’ ολόκληρο τον κόσμο!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Το «Zoo» του James Patterson γίνεται τηλεοπτική σειρά


Φανταστείτε μια επιδημία… επιθέσεων ζώων κατά των ανθρώπων. Επιθέσεις βίαιες, συντονισμένες, που αρχίζουν να σημειώνονται χωρίς καμία λογική εξήγηση και μάλιστα  σε κάθε γωνιά του πλανήτη! Αυτή είναι η υπόθεση του Zoo.