Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Stephen King και J.J. Abrams μαζί για τη νέα μίνι σειρά: 22/11/63


Ο διασημότερος συγγραφέας του κόσμου και ο παραγωγός ορισμένων εκ των δημοφιλέστερων τηλεοπτικών –και όχι μόνο – επιτυχιών ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που αναμφίβολα σηκώνει τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά!

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσεξε Τι Θα Ευχηθείς: Το συναρπαστικό έπος «Τα Χρονικά των Κλίφτον» συνεχίζεται!


Ο πολυβραβευμένος Τζέφρι Άρτσερ, «ένας από τους δέκα κορυφαίους μυθιστοριογράφους στον κόσμο» σύμφωνα με τους Los Angeles Times, επιστρέφει με το τέταρτο πολυαναμενόμενο βιβλίο του επικού έργου τα «Χρονικά των Κλίφτον».  

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Εκδόσεις BELL στο 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο: Νέα Βιβλία – Εκδηλώσεις για τα παιδιά



Οι πύλες του 43ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο άνοιξαν στις 6 Σεπτεμβρίου και για 2 ολόκληρες εβδομάδες (μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου) το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει, να ξεφυλλίσει και να αγοράσει ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον εκδοτικό χώρο.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Θεοί της Ενοχής: Ο «δικηγόρος με τη Λίνκολν» αντιμέτωπος με τις ενοχές του



Ο Μίκι Χόλερ, ο «δικηγόρος με τη Λίνκολν», επιστρέφει στο «καλύτερο βιβλίο ως τώρα» (Washington Post) της διάσημης σειράς του Μάικλ Κόνελι! Ένα εκρηκτικό δικαστικό θρίλερ, το οποίο σύμφωνα με τους Los Angeles Times ξεπερνά και το best seller Ο Πέμπτος Μάρτυρας, που χάρισε στον Κόνελι το Βραβείο Harper Lee για δικαστική μυθιστοριογραφία το 2012.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Β’ Έκδοση για το αριστουργηματικό βιβλίο του Τζον Λε Καρέ «Ο Νο 1 Καταζητούμενος»



Έξι χρόνια μετά την πρώτη έκδοση «μιας από τις πιο εκλεπτυσμένες μυθιστορηματικές απαντήσεις στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» (The Guardian), οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν τη νέα έκδοση του συγκλονιστικού βιβλίου του Τζον Λε Καρέ «Ο Νο 1 Καταζητούμενος» που σύσσωμη η κριτική χαρακτήρισε εξαιρετικό.