Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τι έρχεται το Μάιο στα BELL;


Τέσσερα συναρπαστικά βιβλία μεγάλων συγγραφέων έχουν ετοιμάσει οι Εκδόσεις BELL για το Μάιο.  Λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, λοιπόν, για να σας συντροφεύσουν στις πρώτες σας εξορμήσεις στις παραλίες, στο εκδοτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνονται δύο ολοκαίνουργια και πολύ-αναμενόμενα μυθιστορήματα, καθώς και δύο συναρπαστικές επανεκδόσεις.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

10 + 1 γεγονότα που δε γνωρίζατε για τον Dean Koontz!


Σ’ ολόκληρο τον κόσμο το όνομα Dean Koontz είναι συνυφασμένο με τη φαντασία, τα θρίλερ, τον τρόμο και τα μυστήρια. Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς σε παγκόσμιο επίπεδο και ήρθε η ώρα να γνωρίσετε κι εσείς κάποια πράγματα για τον ίδιο, που ούτε καν τα φανταζόσασταν! 

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Η αποκάλυψη του Martin Cruz Smith για την ασθένειά του και η συγγραφή του «Τατιάνα»


Ο Martin Cruz Smith κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση το 1981 με το πολύκροτο μυθιστόρημά του Γκόρκι Παρκ, ένα βιβλίο που εμπνεύστηκε ταξιδεύοντας για πρώτη φορά στη Ρωσία το 1973 και στη συγγραφή του οποίου αφιέρωσε οκτώ ολόκληρα χρόνια. Από τότε ακολούθησαν πολλά ακόμη επιτυχημένα βιβλία, ενώ το τελευταίο του έργο, «Τατιάνα», κυκλοφορεί στις 2 Μαΐου στα ελληνικά από τις Εκδόσεις BELL.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Stephen King μπροστά από τις κάμερες στο πρώτο επεισόδιο του Under The Dome

Ο Stephen King στο πρώτο επεισόδιο του Β' Κύκλου του Under The Dome

Σε δύο περίπου μήνες (30 Ιουνίου) κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ ο Β’ κύκλος της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του CBS Under The Dome, που βασίζεται στο ομώνυμο αγαπημένο βιβλίο του Stephen King (στα ελληνικά «Ο Θόλος», από τις Εκδόσεις BELL).

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Θανάσιμη Απειλή: Η νέα περιπέτεια του Άλεξ Κρος είναι διπλή και… θανάσιμη


Η Θανάσιμη Απειλή (Kill Alex Cross) του James Patterson είναι η καινούρια περιπέτεια στη σειρά του ντετέκτιβ Άλεξ Κρος –την πιο δημοφιλή αστυνομική σειρά των τελευταίων είκοσι πέντε ετών παγκοσμίως– και υπόσχεται να κρατήσει τους αναγνώστες καθηλωμένους μέχρι την τελευταία σελίδα.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πέντε ταινίες βασισμένες σε έργα του Stephen King που πρέπει να ξανά γυριστούν


Τις γνωρίζετε, τις έχετε δει, ίσως να τις λατρέψατε, ίσως να τις μισήσατε. Σίγουρα, όμως, δε σας άφησαν αδιάφορους/ες. Αναφερόμαστε σε ταινίες βασισμένες σε βιβλία ή ιστορίες του Βασιλιά και σήμερα σας παρουσιάζουμε πέντε απ’ αυτές που οι συντάκτες της ιστοσελίδας Popmatters.com θα ήθελαν να δουν να γυρίζονται εκ νέου.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σεφερλής – Βλαβιανού – Πετούσης - Αξιώτης - Καρβέλη στο βιβλιοπωλείο IANOS για τους «Γλυκοζαχαρούληδες»!


Το Σάββατο 12 Απριλίου στις 13:00, οι Εκδόσεις Bell παρουσιάζουν το υπέροχο παραμύθι «Γλυκοζαχαρούληδες – Το Πνεύμα των Γενεθλίων» της Τζένης Παπαδημάτου στο Βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μια Βδομάδα του Χειμώνα: Το τελευταίο μυθιστόρημα της αξέχαστης Maeve Binchy κυκλοφόρησε



Οι Εκδόσεις Bell παρουσιάζουν το τελευταίο «αντίο» της αξεπέραστης Maeve Binchy, ένα βιβλίο διαποτισμένο από τη ζεστασιά, τη βαθιά ανθρωπιά και το γλυκόπικρο χιούμορ που έκαναν την Ιρλανδέζα συγγραφέα αγαπητή σε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και την κράτησαν στην κορυφή των προτιμήσεών τους από το πρώτο της βιβλίο μέχρι τον πρόσφατο θάνατό της.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

O Stephen King «ανακοίνωσε» το sequel του Christine…


Μεγάλη ήταν η χαρά πολλών fans του Stephen King χθες όταν είδαν στην προσωπική ιστοσελίδα του διάσημου συγγραφέα την ανακοίνωση για την κυκλοφορία της συνέχειας του βιβλίου του Christine μέσα στο 2015.