Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τι έρχεται το Μάιο στα BELL;


Τέσσερα συναρπαστικά βιβλία μεγάλων συγγραφέων έχουν ετοιμάσει οι Εκδόσεις BELL για το Μάιο.  Λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, λοιπόν, για να σας συντροφεύσουν στις πρώτες σας εξορμήσεις στις παραλίες, στο εκδοτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνονται δύο ολοκαίνουργια και πολύ-αναμενόμενα μυθιστορήματα, καθώς και δύο συναρπαστικές επανεκδόσεις.


Μυστήρια στη Ρωσία και… Αθωότητα

Στο νέο του μυθιστόρημα, Τατιάνα, ο μετρ των θρίλερ με φόντο τη σκοτεινή πλευρά της Ρωσίας, Martin Cruz Smith, μας καλεί να ακολουθήσουμε τον επιθεωρητή Αρκάντι Ρένκο στη διερεύνηση του μυστηρίου της αυτοκτονίας της ατρόμητης ρεπόρτερ Τατιάνα Πέτροβνα.

Παράλληλα, έχουμε την επιστροφή του Dean Koontz, ο οποίος στην Αθωότητα συνδυάζει μυστήριο, αγωνία και μια διεισδυτική ματιά στα μύχια της ανθρώπινης ψυχής, σε μια αριστουργηματική ιστορία, από τις πιο δυνατές και συγκινητικές που έγραψε ποτέ!

 
Ένα ψυχροπολεμικό θρίλερ και η ένωση δυνάμεων Χάρι Μπος - Μίκι Χόλερ

Η Αντίστροφη Μέτρηση του Ken Follett πραγματεύεται τον ψυχροπολεμικό «αγώνα δρόμου» μεταξύ Αμερικής και Σοβιετικής Ένωσης για την κατάκτηση του διαστήματος. Η αμνησία του κεντρικού χαρακτήρα του βιβλίου και ο αγώνας ΗΠΑ-Σοβιετικής Ένωσης για την εκτόξευση του Εξπλόρερ Ι και του Σπούτνικ αντίστοιχα, μπλέκουν περίτεχνα σε ένα συγκλονιστικό θρίλερ ανατροπών και συνεχών αποκαλύψεων.

Τέλος, ο Michael Connelly ενώνει τις δυνάμεις των δύο διάσημων ηρώων του, του ντετέκτιβ Χάρι Μπος και του «δικηγόρου με τη Λίνκολν» Μίκι Χόλερ σ’ ένα αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα: Η Άλλη Πλευρά του Νόμου.

Γεμάτος δράση και περιπέτεια, λοιπόν, ο Μάιος στις Εκδόσεις BELL! Καλή Ανάγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου