Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εκδήλωση: Η πιο «γλυκιά» παρουσίαση βιβλίου για παιδιά γίνεται στο Χαλάνδρι!


Αυτό το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου, στις  12:00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης (στη στοά),  Ανδρέα Παπανδρέου 11 , στο Χαλάνδρι,  η συγγραφέας και ηθοποιός Τζένη Παπαδημάτου, οι ηθοποιοί Ελένη Καρβέλη και Κατερίνα Χολή από την θεατρική ομάδα «teatro-theama»  θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Γλυκοζαχαρούληδες – το πνεύμα των γενεθλίων».

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο πιο «γλυκό» θεατρικό παιχνίδι που έγινε ποτέ και να τραγουδήσουν μαζί με τις ηθοποιούς τα τραγούδια της θεατρικής παράστασης, σε μουσική Διονύση Σχοινά.



Δώρο για τους μικρούς μας φίλους η τούρτα και το πάρτι των γενεθλίων!

Οι Εκδόσεις BELL, μετά από κλήρωση που θα γίνει στην εκδήλωση,  θα χαρίσουν σε ένα τυχερό παιδί την τούρτα και το πάρτι των γενεθλίων του! 

Το παιδί που θα κερδίσει θα λάβει την ημέρα των γενεθλίων του την τούρτα του, που θα την παραδώσει στο σπίτι του ένας ήρωας του βιβλίου «Γλυκοζαχαρούληδες», και στη συνέχεια θα παίξει μαζί με τον εορτάζοντα και τους φίλους του αποσπάσματα από το βιβλίο [Ο ήρωας του βιβλίου θα είναι ένας ειδικός διασκεδαστής (animateur) για παιδιά].






Λίγα λόγια για το βιβλίο «Γλυκοζαχαρούληδες: Το Πνεύμα των Γενεθλίων»

Η μικρή Ελβίρα αύριο έχει τα γενέθλιά της, αλλά αντί να χαίρεται είναι πολύ στενοχωρημένη, γιατί νομίζει ότι κανείς  μα κανείς δεν την θυμήθηκε φέτος …!
Όμως το καλό πνεύμα των γενεθλίων, που αγαπάει τα παιδιά, αναλαμβάνει δράση και μετατρέπει την προηγούμενη μέρα των γενεθλίων της σε μια  μαγική νύχτα!
Στο ζαχαροπλαστείο της μικρής γειτονιάς, όλα τα υλικά θα ζωντανέψουν  για να φτιάξουν την πιο όμορφη τούρτα του κόσμου και να κάνουν μια υπέροχη έκπληξη στην Ελβίρα!

Ένα πρωτότυπο, συναρπαστικό παραμύθι, με τους πιο απολαυστικούς ήρωες που συναντήσατε ποτέ! 
Μια αισιόδοξη ιστορία που θα δώσει χαρά σε κάθε παιδί, γεμάτη υπέροχες εικόνες και πολύτιμα μηνύματα για την αξία που έχουν στη ζωή μας η φιλία, το ομαδικό πνεύμα, η πίστη στον εαυτό μας, η θετική σκέψη, η επιμονή και η συνέπεια.




Ένα παραμύθι - θεατρικό μιούζικαλ & 2 CD:

Ένα με τη θεατρική παράσταση, στην οποία παίζουν και τραγουδούν 20 γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές (ο Κώστας Βουτσάς,  ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, η Μπέσυ Μάλφα, ο Τάσος Χαλκιάς,  ο Μάρκος Σεφερλής, η Βάλια Αντωνάκου, ο Νίκος Αξιώτης, η Νικολέτα Βλαβιανού, η Αρετή Ζαχαριάδου, ο Νίκος Καραστέργιος, η Ελένη Καρβέλη, η Κάτια Νικολαίδου, ο Μάνος Πετούσης, η Θάλεια Προκοπίου, η Ναυσικά Πύρρου, ο Γιώργος Φανάρας, η Δήμητρα Φουντούκη και η Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου)

Κι ένα CD στο οποίο ο Μάρκος Σεφερλής διαβάζει το παραμύθι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου